Op soldenjacht in deze acht Belgische webshops
Foto: rr
Donderdag gaat de soldenperiode officieel van start. Hebt u tijd noch zin om de drukke winkelstraten te trotseren? Sla dan uw slag op het internet, gewoon tijdens uw koffiepauze of een avondje voor de televisie. Dit zijn onze acht favoriete Belgische webshops.

Een nieuwkomer onder de Belgische webshops is FAMOUSBOX. Dat deze webshop blaakt van ambitie blijkt uit het uitgebreide assortiment. U vindt er niet alleen kleding van meer dan veertig merken (van Essentiel tot Vanessa Bruno), maar ook accessoires en schoenen. Waarom wij fan zijn van deze webshop? Ze leveren snel, gratis (toch als u voor een minimum van vijftig euro koopt), en u kunt kosteloos ruilen en retourneren.

www.famousbox.be

In hun gigantische winkel SMETS PREMIUM STORE in het Brusselse bestaat de kans dat u het overzicht verliest. Op de handige website daarentegen (in samenwerking met grote naam Farfetch) kunt u gemakkelijk snuisteren tussen luxueuze merken als Proenza Schouler, Bottega Veneta, Pierre Balmain, Burberry en vele andere. Onder de hoofding sale vindt u nu al kleding, accessoires en schoenen met afprijzingen tot dertig procent.

shop.smets.lu

Omdat kinderen groeien als kool, omdat kleurrijke en vrolijke kinderkleding niet altijd gemakkelijk te vinden is en omdat niemand nu eenmaal graag gaat winkelen met kinderen aan zijn zij. Voilà, drie redenen waarom we u graag laten kennismaken met de webshop GOLDFISH.

www.goldfish.be

Over de stijl van modejournaliste Patricia Goijens valt weinig verkeerd te zeggen en dus raden wij zeker aan om eens een kijkje te nemen in haar eigen webshop LILY AND THE LADY. U vindt er Belgische labels als Just In Case en OMSK terug, maar ook Scandinavische mode van Best Behavior en Karen by Simonsen.

www.lilyandthelady.com

Wij kijken stiekem al heel erg uit naar de nieuwste collectie van FILLES A PAPA, maar ook in het koophoekje op hun website vinden we genoeg stoere prints en feestelijke pailletten terug om ons nog even zoet te houden.

shop.fillesapapa.com

Het Belgische label ESSENTIEL verraste ons dit najaar niet alleen met een kleurrijke collectie die de keuze allesbehalve gemakkelijk maakte, maar om het ons nóg moeilijker te maken wordt de collectie (inclusief schoenen, tassen en andere accessoires) nu ook verkocht via een webshop. Pluspunt: nu moeten we niet meer gaan drummen in de boetieks.

www.essentiel.be

De Antwerpse winkel VERSO staat sinds jaar en dag bekend om zijn exclusieve selectie van high-endlabels zoals Marc Jacobs, Tom Ford, Yves Saint Laurent en Givenchy. Wie geen tijd vindt om te gaan neuzen in hun majestueus pand, kan terecht op hun webshop.

www.verso.be

Naast de winkel in de Brusselse Karthuizerstraat verkoopt HUNTING AND COLLECTING hun frisse selectie van onder andere Kenzo, Christian Wijnants en Carven ook gewoon online. Met nu al kortingen tot vijftig procent, is het een geschikt moment om dat gegeerd artikel eindelijk aan uw kledingkast toe te voegen.

www.huntingandcollecting.com

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in