Jo Vally wil film over zijn leven
Foto: pn
De Vlaamse charmezanger Jo Vally, die dertig jaar op de planken staat, wil zijn leven laten verfilmen. Daarvoor wil hij in zee gaan met niemand minder dan Erik Van Looy.

Jo Vally zegt in een interview met Dag Allemaal dat zijn vriend, Studio Brussel-presentator Otto-Jan Ham een goed woordje zal doen bij de 'Loft'-regisseur en presentator van ‘De Slimste Mens'. De zanger leerde Ham kennen tijdens een fanreis in Egypte en sindsdien zijn de twee bevriend.

‘Na de opnames van een nieuw VIER-programma zat ik met Otto-Jan op café in Brussel. Hij had mijn biografie ‘Mijn Leven' gelezen en beloofde om eens te polsen bij Erik Van Looy of er een film in zit', klinkt het in het weekblad.

Ham, die momenteel in Tunesië vertoeft, heeft de droomplannen van de zanger bevestigd. ‘Wie weet wordt die verfilming wel de Vlaamse versie van ‘Walk The Line', een film over het leven van Johnny Cash', aldus de radiostem. Vally beklemtoont nog dat zijn leven en carrière veel hoogte- en dieptepunten heeft gekend. ‘Het was zeker niet altijd rozengeur en maneschijn', besluit hij. De bal ligt nu dus in het kamp van Erik Van Looy...

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in