Mel B doet boekje open over de Spice Girls
Foto: Twitter
Hoewel de Spice Girls in hun topjaren vijf beste vriendinnen leken, werd er achter de schermen flink wat geruzied. Dat verklapte Mel B ofwel Scary Spice in een interview met The Mirror.

De 37-jarige ster geeft toe dat ze vroeger vaak pittige discussies had met Victoria ‘Posh’ Beckham. Nu, net voor de musical van de vijf dames in première gaat in het Londense Piccadilly Theatre, relativeert ze die problemen.

‘Onze band kan je vergelijken met elke relatie. We maakten ruzie en legden het daarna weer bij. Zo is het door de jaren heen altijd geweest tussen de Spice Girls’, klinkt het. Brown geeft toe dat ze ook meerdere keren in de clinch ging met haar naamgenote, Mel C. ‘Er deden verschillende verhalen de ronde dat de Spice Girls elkaar haatten, maar we zijn als zussen voor elkaar’, voegt ze eraan toe.

In het interview vertelt Brown, die momenteel in Australië woont met haar man Stephen Belafonte en drie dochters, nog een grappige anekdote van afgelopen zomer. Na het reünieconcert van de meidengroep op de Olympische openingsceremonie was Brown te gast bij George Michael. Op een bepaald moment moest ze plassen, maar de ster droeg een jumpsuit. Ze deed het pak helemaal uit en zat naakt te op het toilet toen Kate Moss en Naomi Campbell dezelfde badkamer binnenwandelden.