Wout Bru popt up  in Antwerpen
Sterrenchef Wout Bru Foto: pn
Topchef Wout Bru zal binnenkort zijn vaste stek in Frankrijk even inruilen voor metropool Antwerpen. Zijn pop-up restaurant ‘117’ kan u vanaf 9 december gedurende hetzelfde aantal dagen bezoeken.

Wout Bru zwaait normaal gezien enkel de plak in zijn Provençaalse keuken in Eygalières, maar wil nu ook de Belgen laten kennismaken met zijn gerechten, zonder dat ze daarvoor een kleine 1.000 kilometer moeten overbruggen. De chef verlaat binnenkort zijn sterrenrestaurant Chez Bru en gaat voor even koken in een van zijn favoriete steden.

Het pop-up restaurant krijgt de naam ‘117 by Wout Bru’. Een naam die expliciet verwijst naar het tijdelijke karakter van dit eerste Belgische initiatief, dat slechts 117 dagen hongerige klanten zal ontvangen.

Bru wil een breed publiek laten kennis maken met een zo breed mogelijk en verrassend smaakpalet. Er zal gewerkt worden met meerdere kleine, verrassende gerechtjes, zodat de bezoeker zelf zijn menu kan bepalen volgens smaak en budget. Op een relaxte manier genieten van een culinaire ervaring is het centrale concept.

Het restaurant zal zijn deuren openen op zondagavond 9 december. De locatie is nog niet bekend, maar er kan reeds worden gereserveerd op www.117bywoutbru.be