Eddie Izzard goes Sportpaleis

De Britse stand-upcomedian Eddie Izzard zal met zijn nieuwe show ‘FORCE MAJEURE' ook halt houden in België. Op 21 april staat hij in het Antwerpse Sportpaleis.

Izzard kondigde woensdag zijn eerste optreden in België aan tijdens een persconferentie in de Lotto Arena. Momenteel bereidt de komiek een nieuwe wereldtournee voor met zijn splinternieuwe show, getiteld ‘FORCE MAJEURE'. De Brit, die babbelen tot een kunstvorm verhief, inspireerde zijn nieuwe voorstelling wellicht op zijn lange verblijf in Frankrijk. De tournee gaat op 8 april van start in het Deense Aarhus en doet na heel Scandinavië ook de Benelux aan. Er staan twee shows gepland in de Heineken Music Hall in Nederland, en eentje in het Sportpaleis. De Antwerpse locatie is meteen een van de grootste zalen in de tournee.

Izzard heeft een bijzonder jaar achter de rug. Naast enkele verschijningen op het grote en kleine (Hollywood)scherm, zorgde hij eerder dit jaar moeiteloos voor een uitverkochte Madison Square Garden in New York. Aansluitend op z'n Amerikaanse avonturen testte hij drie maanden lang zijn schoolfrans uit in het Théâtre de Dix Heures in Parijs.

Kaarten voor de Engelstalige show in Antwerpen zijn verkrijgbaar via Tele Ticket Service.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig