Regen trekt zondagnamiddag weg
Foto: Riet Frederickx
In het westen en midden van het land blijft het zondagnamiddag droog met af en toe zon. In het oosten is het nog enige tijd zwaarbewolkt, maar ook daar wordt het stilaan droog. Er waait een zwakke wind uit het noordwesten tot het noorden. De maxima gaan van 7 graden in de Ardennen tot 10 graden in het westen.

Zondagavond en -nacht blijft het zwaarbewolkt in het zuidoosten. Elders komen eerst nog opklaringen voor. Later kan op meerdere plaatsen nevel en mist ontstaan. De minima variëren van 1 tot 5 graden.

Na het optrekken van nevel en mist blijft het maandag overwegend bewolkt, maar droog. Er waait een zwakke, en later een matige wind uit het zuidoosten tot het zuiden. De maxima schommelen tussen 8 en 13 graden.

Ook dinsdag zal het naar verwachting meestal droog blijven. Het is wel bewolkt. De middagtemperatuur schommelt rond 12 graden. Woensdag wordt er tijdelijk regen verwacht, maar in de tweede helft van de week zou het op de meeste plaatsen opnieuw droog blijven, met af en toe zon. 's Middags wordt het dan zowat 9 graden.