Houterige Tom Coninx niet geschikt voor de dansvloer
Foto: ©GOEDEFROIT MUSIC
Niet helemaal onverwacht is sportpresentator Tom Coninx de eerste BV die 'Sterren op de Dansvloer moet verlaten. De houterige rumba die hij met zijn danspartner Olga bracht, kon de jury en het publiek niet overtuigen.

Tijdens de eerste aflevering van 'Sterren op de Dansvloer' werd al duidelijk dat soepele heupbewegingen niet besteed waren aan Tom Coninx, die vooral nog pasjes moest tellen. Ondanks pogingen van danspartner Olga hem met een hoelahoep aan het heupwiegen te krijgen, zat er niet echt schwung in zijn dansprestatie. Jurylid Rony Daelemans vergeleek hun dans met Madame Tussaud's ('de muziek start en er komt niks'), Dina Tersago sprak van 'sterven op de dansvloer'. Tom zelf liet het niet aan zijn hart komen: 'Ik heb het gedurfd', reageerde hij achteraf. 'En ik ga zeker blijven dansen'.

Erika Vantielen en danspartner Kris konden de jury dan weer wel bekoren: ondanks de blessures van Erika kregen zij met 31 punten de hoogste score voor hun rumba. Ook Eline De Munck en danspartner Arman en Rani De Coninck en danspartner Jeroen kregen met respectievelijk 30 en 27 punten een hoge score.

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in