Kinderwebwinkels veroveren ICC Gent voor de achtste keer
Foto: Petit Bazaar
Petit Bazaar verzamelt al zeven edities lang de leukste kinderwebwinkels twee dagen lang offline onder één dak. Ook dit weekend kan u zowel op zaterdag al zondag in het Gentse ICC terecht voor kinderkledij, stoffen, decoratie, kunst en tal van originele objecten.

De zevende, tweedaagse editie van het evenement was met 12.000 bezoekers een absoluut succes. Ook deze keer kiest de organisatie voor een dubbeleditie, met een sfeervolle nocturne op zaterdag als gezellig startschot.

Petit Bazaar verzamelt ook deze keer het leukste van de kinderwebwinkelwereld onder één dak in het Gentse ICC. Kinderkledij, kaartjes, decoratie, kunst en speeltjes die normaliter in kleurrijke webshops worden verkocht, krijgen op het event een offline plaatsje op de beurs.

Handige extra: voor de kleintjes is er een speelhoek mét babysit en animatie. En nog een tip voor wie er dit weekend niet geraakt: sinds oktober kan u van woensdag tot en met zaterdag ook terecht in de Petit Bazaars Boetiek in Gent. Elke maand krijgen vijf andere webshops er de kans om hun spulletjes uit te stallen.

PRAKTISCH. Zaterdag 17 november (16u-20u) en zondag 18 november (10u-18u), ICC Gent. Toegang is gratis. Alle informatie vindt u op de website van Petit Bazaar.

PETIT BAZAARS BOETIEK. Oudburg 13, 9000 Gent
Van woensdag tot en met zaterdag, open van 10u tot 18u