Na onder meer Erik Van Looy, Tom Waes en Sergio Herman heeft nu ook actrice Nathalie Meskens voor één keer haar eigen magazine. In ‘Nathalie - Zalig zot!' geeft Meskens een inkijk in haar leven, maar vooral haar familie en vriendenkring komen aan het woord.

Uitgever Sanoma Media vindt de keuze voor Meskens niet meer dan logisch. “Nathalie is Vlaanderens most wanted”, klinkt het. “Ze voert kijkcijfers- en populariteitslijstjes aan met haar verschijningen, al dan niet vermomd. En ze verwent de liefhebbers van de Thaise keuken met veel verve in haar restaurant.”

Naast Meskens zelf passeren heel wat bekende en minder bekende personen uit haar dichte omgeving de revue. Zo ook Sophie Vangheel van Cunina, een organisatie die via peetouderschap kansarme kinderen aan onderwijskansen helpt en waarvan Meskens meter is. “In feite draait dit blad om mensen zoals Sophie, die nu eindelijk eens de gelegenheid krijgen om hun verhaal te doen”, zegt Meskens.

Andere rubrieken in ‘Nathalie' zijn onder meer ‘Tegen de sterren mop', met bijdragen van Meskens' collega's uit het bijna gelijknamige comedyprogramma, en reisreportages uit Andalusië (met haar mama) en Pas de Calais (met haar man Jeroen Van Dyck).

‘Nathalie' ligt volgende week woensdag in de rekken. Het blad telt 146 pagina's en kost 5,95 euro.