Lindsay Lohan heeft geheime halfzus
Lindsay Lohan op de set van haar nieuwe film ‘Liz and Dick' Foto: Photo News

Lindsay Lohan blijkt een geheime halfzus te hebben. Een DNA-test heeft uitgewezen dat Michael Lohan de vader is van de zeventienjarige Ashley Horn. Het nieuws werd onthuld in de talkshow van presentatrice Trisha Goddard.

Al jaren probeert Kristi Horn de wereld ervan te overtuigen dat haar dochter Ashley het gevolg is van een affaire die ze eind jaren ‘90 had met Michael Lohan. Lohan, vader van actrice Lindsay, weigerde lange tijd een DNA-test af te leggen, maar zei onlangs dan toch toe. In een aflevering van het Amerikaanse tv-programma ‘The Trisha Goddard Show', die donderdag werd uitgezonden, kwam de waarheid aan het licht: Ashley Horn is inderdaad de dochter van Michael Lohan en halfzus van Lindsay.

Michael Lohan maakte tijdens de uitzending voor de eerste keer kennis met zijn geheime dochter. Een vaderlijke omhelsing draaide echter uit op een ongemakkelijk momentje. ‘Dit is de eerste keer dat ik je zie,' zei een licht verwarde Horn, maar volgens Lohan ‘komt alles op zijn tijd'. Mama Kristi Horn barstte tijdens de show uit in tranen van vreugde.

Michael Lohan heeft naast Lindsay nog drie andere kinderen met ex-vrouw Dina en zou een nieuwe baby verwachten met vriendin Kate Major. Dat meldt het Britse magazine Star online.