Hoefkens: 'Elke speler moet in de spiegel kijken'
Foto: Photo News
Aanvoerder Carl Hoefkens vloekte stevig na de nederlaag van Club Brugge op bezoek bij zijn ex-club Lierse. 'Dit is gewoon een gigantische ramp', vatte hij het gevoel bij de blauw-zwarte spelersgroep samen.

'De eerste helft gaan de enige twee kansen van hen tegen de touwen. We kwamen uit de kleedkamer om die situatie recht te zetten maar dat verliep veel te steriel, veel te moeizaam. In plaats van dat we de 2-3 maken wordt het 3-2 en dat was een regelrechte mokerslag. We zitten momenteel in de hoek waar de klappen vallen. We hadden nochtans genoeg kansen om de situatie om te draaien', analyseerde Hoefkens.

Hoefkens ontkent dat er problemen zouden zijn met trainer Georges Leekens. 'Het is niet dat er geen wil, geen engagement is maar een beetje geluk is af en toe ook eens welkom. Het enige wat we nu kunnen doen is de rug rechten en er als groep tegenaan gaan. Gewoon het verstand op nul zetten en er volop voor gaan. De wil is aanwezig, dat kan niemand ontkennen. We moeten ons spel hervinden en opnieuw wat frivoler gaan spelen. De trainer ziet er net als ons ook vanaf, het is hard op de tanden bijten en slikken. Elke speler moet in de spiegel kijken en reageren', vertelde de aanvoerder.

Jorgacevic: '100% achter de trainer'

Keeper Bojan Jorgacevic kon zijn ontgoocheling niet verbergen. 'Het is moeilijk te zeggen wat er hier vandaag verkeerd liep. We probeerden wel maar we slikken weer te gemakkelijk doelpunten. We hebben momenteel door die nederlagen nog weinig vertrouwen maar we moeten sterk in het hoofd zijn en proberen om de volgende match tegen Zulte Waregem absoluut te winnen. We staan nog honderd procent achter de trainer en wij als groep hebben trouwens meer verantwoordelijkheid dan de trainer zelf. Het is jammer voor onze supporters maar we moeten nu als groep reageren. '