Schwarzenegger geeft uitschuivers toe in biografie
Foto: pn
Binnenkort publiceert Arnold Schwarzenegger het relaas van zijn bloeiende carrière als bodybuilder, actieheld en politicus. Maar in zijn autobiografie zal hij ook voor het eerst vertellen over zijn buitenechtelijke zoon, die hij bij zijn huishoudster heeft verwekt.

In zijn biografie 'Total Recall: My Unbelievably True Life Story', die volgende week gepubliceerd zal worden, vertelt Schwarzenegger dat zijn ontrouw het einde van zijn huwelijk met Maria Shriver betekende. Hij onthult dat hij jarenlang niet wou geloven dat hij de vader was van de jongen die in 1997 werd geboren, maar dat hij door de uiterlijke gelijkenissen uiteindelijk besefte dat daar weinig twijfel over bestond.

Schwarzenegger wacht tot pagina 624 om de flirt met zijn getrouwde huishoudster Mildred Baena te beschrijven. Hij geeft toe dat hij in 1996 seks had met Baena, terwijl zijn vrouw op reis was met de kinderen. Hij bekent dat hij bij haar een kind heeft verwekt en dat hij dat pas 15 jaar later heeft toegegeven aan zijn vrouw.

Nadat hij was afgetreden als gouverneur van Californië confronteerde zijn toenmalige vrouw, Shriver, hem opnieuw met zijn ontrouw. Tijdens een sessie bij de relatietherapeut moest Schwarzenegger uiteindelijk toegeven dat hij de vader was van Baena's zoon, Joseph.