Werkloos en wanhopig? Verkoop jezelf op een billboard!
Foto: jobat.be
Toen Holly Stuart, werkzaam aan de Universiteit van het Amerikaanse Toledo, haar job verloor als gevolg van besparingen, ging ze gedurende een jaar door alle hoogten en laagten die een werkzoekende kan doormaken.

Haar man, een lokale hulpsheriff, was het echter zo beu dat zijn vrouw werkloos thuis zat, dat hij drastische maatregelen nam. Hij huurde twee gigantische reclameborden om haar aan een nieuwe job te helpen. Op de borden staat, naast een foto, het opschrift: "huur alsjeblieft mijn vrouw in", met een vermelding van haar e-mailadres en een paar lijnen uit haar CV.

Volgens Brandon heeft zijn vrouw het erg moeilijk met het feit dat zij werkloos is. Tegen de krant Toledo News vertelde hij dat hij met zijn opmerkelijke actie haar humeur wilde verbeteren. "Een sollicitatiebrief en CV wordt hoogstens bekeken door één of maximaal twee mensen in een bedrijf. Meestal belanden die al vrij snel in de papiermand," aldus Brandon. In totaal kostte de huur van de twee panelen de hulpsheriff 550 euro. En nu weet de hele wereld dat Holly een masterdiploma heeft én dat zij ervaring heeft in het bedrijfsleven.

>

>

>

>