LMFAO stopt ermee
LMFAO deed het de laatste maanden zonder Sky Blu Foto: Koen Bauters
Slecht nieuws voor de shuffelaars van het eerste uur: de partyrockers van LMFAO stoppen ermee. De neefjes Gordy - bij de fans beter gekend als Redfoo en Sky Blu - willen na zes feestelijke jaren liever elk hun eigen weg gaan.

Wie de laatste maanden LMFAO aan het werk zag - onlangs nog te gast op Suikerrock, kreeg steevast enkel Redfoo te zien. Geruchten gingen de ronde dat zijn rechterhand Sky Blu zich gedeisd moest houden omwille van een hernia. Maar vrijdag raakte bekend dat er duidelijk meer aan de hand is.

In een interview aan een Australische zender verklaarde Redfoo namelijk dat ze momenteel geen verdere plannen hebben om nog samen muziek te maken. Bovendien willen ze zich elk focussen op hun eigen carrière.

Motown

Leuk detail: Stefan - Redfoo - Gordy is de zoon van Berry Gordy, de stichter van het bekende Motown-label, dat in de jaren zestig en zeventig onder meer potten brak met Diana Ross en Stevie Wonder.

Of zoonlief nu in de voetsporen van zijn vader zal treden, valt ten zeerste te betwijfelen. 'Ik heb steeds ontzettend van feestmuziek gehouden. Dus wees gerust: mijn volgende platen zullen erg LMFAO-ish klinken.'

En neen, dat klinkt nu eenmaal niet als soulmuziek, maar wel zo: