Kunst voor iedereen op de Accessible Art Fair
Jacqueline Horler, Study for 80 days Foto: BAAF
De Accessible Art Fair, de jaarlijkse kunstbeurs die zich richt op betaalbare hedendaagse kunst, slaat dit weekend opnieuw zijn tenten op in het Brusselse Conrad hotel. Dé uitgelezen kans dus om een kunstwerk in huis te halen.

Doel van deze beurs is om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Het unieke concept van de Accessible Art Fair brengt kunstenaars en kunstliefhebbers samen: ze kunnen elkaar ontmoeten en er kan rechtstreeks van de kunstenaar gekocht worden. Niet alleen drukt dit de prijzen, maar slaagt de beurs er zo ook in het soms elitaire gegeven van de kunstwereld te doorbreken.

Vijftig internationale artiesten, zowel jong opkomend talent als gevestigde waarden, zullen u verleiden met een kwalitatief aanbod van verschillende stijlen en media. Weet u niet goed welk kunstwerk in uw interieur zou passen? Doe dan beroep op het team achter de Accessible Art Fair, die u als personal art shoppers graag helpen met die keuze. Het is bovendien ook mogelijk om het werk in eigen omgeving te zien, alvorens over te gaan tot aankoop.

Het is al de negende editie van deze gratis kunstbeurs en de succesformule lijkt nog niet uitgewerkt. Integendeel, na de Brusselse doortocht zijn er nu ook al edities in Antwerpen, Tel Aviv, Wenen en Bratislava.

Brussels Accessible Art Fair, van 21 tot 23 september in het Ballroom, Conrad Hotel, Louizalaan 74, 1050 Brussel. Vrijdag vernissage van 18:00 tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00 uur. Gratis toegang. Meer info op www.accessibleartfair.com