Topmodel Hannelore Knuts doet mee aan 'Sterren op de dansvloer'
Foto: pn
De eerste naam die uitlekt, is meteen een klepper van jewelste: Hannelore Knuts, Belgisch topmodel, zal te zien zijn in het volgende seizoen van 'Sterren op de Dansvloer'. 'Ik heb nu al een favoriet', liet presentator Kürt Rogiers weten op Twitter.

Verrassing: in een interview met het lifestylemagazine van de New York Times vertelde Hannelore dat ze zou meedoen aan het populaire dansprogramma. 'Na veertien jaar in het vak werkt de 34-jarige Belgische nog steeds als model - en doet ze vijf uur per week aan boksen om dat te kunnen blijven doen', schrijft het magazine. 'Ze neemt foto's en heeft net haar eerste campagne voor het Franse mannenmerk Arnys achter de rug. Ze acteert: ze speelt in de eerste film van haar vriend, de kunstenaar Nicolas Provost en speelt David Bowie in een video voor Radio Soulwax. En deze herfst zal ze te te zien zijn in de Belgische versie van 'Sterren op de dansvloer'.

Hoewel Hannelore haar optredens in de Vlaamse media normaal beperkt, wil ze zich voor 'Sterren op de Dansvloer' wel engageren. Tot groot enthousiasme van presentator Kürt Rogiers, die gisteren de tweet 'Voila, de toon is gezet #SODD #vtm. Heb nu al een favoriet :-))) #zinin' de wereld instuurde.