‘Brad Pitt dronken op vrijgezellenavond’
Foto: AFP
Volgens de laatste geruchten heeft Brad Pitt (48) afgelopen donderdag te diep in het glas gekeken tijdens een vrijgezellenavond in de Londense pub, The Punchbowl.

Naar verluidt is Pitt rond zes uur ’s morgens thuisgekomen in Richmond, tot groot ongenoegen van zijn aanstaande. ‘Angelina was gechoqueerd dat hij in zo’n toestand binnenkwam. Vooral omdat hij haar niet had gebeld. Ze vertelde dat ze hem in geen jaren zo laveloos had gezien’, aldus een insider in The Daily Star.

Volgens de bron was Pitt in het gezelschap van zijn goede vriend, filmregisseur Guy Richie. De twee zouden verschillende Britse bieren uitgeprobeerd hebben. ‘Brad liet zich heel even gaan’, klinkt het nog.

Brangelina maakte in april bekend dat ze gaan trouwen omdat het de grootste wens is van hun zes kinderen. Hun trouwdatum is vooralsnog een groot raadsel, al beweren sommige bronnen dat het Hollywoodkoppel dit weekend hun jawoord geeft. Misschien was Pitt dus wel zat op zijn eigen vrijgezellenfeestje. Wordt zéker vervolgd.
 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig