Kevin Mirallas, vanavond in actie met de Rode Duivels tegen Nederland, is hot in de Premier League. Na Arsenal heeft nu ook Everton zijn pijlen gericht op de aanvaller van Olympiakos. Volgens de BBC zou de club van Marouane Fellaini een bod van 6,7 miljoen euro doen op Mirallas.

 Kevin Mirallas kroonde zich vorig seizoen met 20 goals tot topschutter van de Griekse competitie en werd er ook verkozen tot 'Speler van het Jaar'. Bovendien behaalde hij met Olympiakos er de dubbel. De 24-jarige spits maakte er nooit een geheim van dat hij dit seizoen graag naar de Premier League zou willen verhuizen. 

De transfer naar Everton is allerminst nog in kannen en kruiken. Mirallas heeft een clausule in zijn contract dat hij voor 8 miljoen euro weg mag bij de Griekse kampioen. Het valt dus af te wachten of Olympiakos met 1,3 miljoen euro minder genoegen zal nemen. Bovendien sprak de manager van de Rode Duivel afgelopen week nog met Arsenal over een mogelijk transfer. Toch zat Everton-trainer David Moyes woensdagavond in de tribune tijdens België-Nederland met de manger van Mirallas, Christophe Henrotay.

Everton heeft echter wel wat geld achter de hand nu het pas middenvelder Jack Rodwell voor 15 miljoen euro verkocht aan Manchester City. 


 

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig