Kevin Borlée: 'Alles is nu mogelijk'
Foto: Photo News
Kevin Borlée plaatste zich zondagavond overtuigend voor de finale van de 400 meter. Hij eindigde in de laatste halve finale als tweede na de Dominicaan Santos en loopt morgenavond met zijn broer Jonathan de finale.

 'Het is fantastisch dat we met twee in de finale staan', haalde hij opgelucht adem. 'We waren allebei nerveus voor onze halve finale. Het was ook niet gemakkelijk. Vooral de eerste reeks was heel erg snel. Maar goed, we zijn er nu dus. Morgen zullen we wel zien waar we kunnen eindigen.'

Jonathan werd pas derde in zijn reeks en sukkelt met een blessure. 'Ik heb de race van Jonathan ook gezien, maar ik heb toch geprobeerd me op mijn eigen race te concentreren.
(Over Jonathans blessure): Ik weet niet helemaal hoe het zit met zijn blessure. Hij heeft het gehaald, dat is het belangrijkste. Nu is het zaak voor ons beiden om goed te recupereren voor de finale', aldus Kevin.

'Dit is goed voor het vertrouwen. In het begin van de race voelde ik me niet perfect, maar het is toch gelukt. Alles is nu mogelijk', blikte hij al even vooruit naar morgen.