Beckhams gaan voor vijfde kind tijdens Spelen
Foto: photo news
David en Victoria Beckham willen graag een vijfde baby en zouden het kind nog liefst verwekken tijdens deze Olympische Spelen. Een nieuwe aanwinst voor de familie zou het totale aantal gezinsleden op zeven brengen, een geluksgetal én Davids vroegere rugnummer bij Manchester United.

David en Victoria Beckham zijn in Londen voor de Olympische Spelen en zouden niets liever willen dan een vijfde kind negen maanden na het sportevenement. Dat zegt een bron uit de vriendenkring van het koppel. 'Ze zijn allebei heel patriottistisch en zouden het geweldig vinden als Victoria zwanger werd tijdens de Spelen, vooral omdat dit jaar ook nog eens het diamanten jubileum van de Queen is,' zei de bron tegen de Britse krant Daily Star.

De rest van de Beckham-kroost heeft overzeese roots en hun laatste kleintje mag volgens de insider graag 'made in Britain' zijn: 'Zoon Brooklyn is zoals bekend vernoemd naar de plaats waar hij in New York verwekt werd en Victoria grapte al dat ze haar kind Stratford zal noemen als ze zwanger raakt tijdens de Spelen.'

Ook symbolisme kan een reden zijn achter de wens tot gezinsuitbreiding. Volgens kenners zijn Posh en Becks heel bijgelovig. Een vijfde kind zou hun gezin zeven leden doen tellen. Dat is natuurlijk een geluksgetal, maar ook het rugnummer dat David droeg bij Manchester United en in de Engelse nationale ploeg. Verder zijn er vijf Spice Girls en vijf ringen in het olympische logo, één voor Brooklyn, Romeo, Cruz, Harper Seven (!) en... kleine Stratford?