Jordan Lukaku: 'Ik beledigde Vanessa Hoefkens niet'
Jordan Lukaku Foto: PN
Jordan Lukaku is afgelopen weekend het slachtoffer geworden van iemand die zich met een vals profiel op facebook probeerde ruzie te stoken tussen Anderlecht en Club Brugge. Op een valse profielpagina van de jonge linksachter van Anderlecht werden beledigingen gepost aan het adres van Vanessa Hoefkens, de vrouw Club-rechtsachter Carl.

 '3... 2... 1... en we zingen als nen boer: ons Vanessa is een ...', stond er op het profiel van de valse Lukaku te lezen. Jordan kreeg onmiddellijk felle reacties te verwerken op twitter en reageerde boos. 'Ik ben niet verantwoordelijk voor wat die persoon post op facebook. Aan de supporters van Brugge: deze pagina heeft niets met mij te maken. Wat kan ik er nu aan doen dat iemand mijn naam gebruikt om zo'n dingens over andere ploegen of mensen te posten', twitterde hij.

Vorige week creëerde ook al iemand een vals facebookprofiel van Anderlechtspits Mattias Suarez en werd via die weg het valse gerucht verspreid dat de Gouden Schoen zijn contract zou hebben verlengd.