Sienna Miller maakt bizarre babynaam bekend
Tom Sturridge en de toen nog zwangere Sienna Miller Foto: photo news
Sienna Miller verklapte eindelijk de naam van haar pasgeboren kindje aan de wereld. De Britse actrice beviel afgelopen weekend in een Londens ziekenhuis, maar zij en verloofde Tom Sturridge hielden toen naam en geslacht nog voor zichzelf. Ondertussen weten we dat het om een dochter gaat met de wel zeer opvallende naam Marlowe Ottoline Layng Sturridge.

Het eerste nieuws van de babynaam kwam van Sienna's zus Savannah - geen simpele Suzies in de familie - die dinsdag twitterde: "Marlowe I love you..."

Nadien bevestigde het Britse tijdschrift Grazia de volledige naam op zijn website. Marlowe Ottoline Layng, zo heet de eerstgeborene van Miller en On the Road-ster Sturridge. Of het een verwijzing is naar de Elizabethaanse toneelschrijver Christopher Marlowe is niet geweten, maar de naam zit in ieder geval in de lift. Amerikaans acteur Jason Schwartzman noemde zijn dochter in 2010 al Marlowe Rivers.

De kleine Marlowe Ottoline Layng bevindt zich met haar bizarre voornaam in goed gezelschap. Celebs lijken haast verwikkeld in een strijd om de gekste babynamen. Zo heten de kinderen van Nicole Richie Harlow Winter Kate en Sparrow James Midnight, noemde Halle Berry haar dochter Nahla Ariela en gaan de spruiten van Jessica Alba door het leven als Honor Marie en Haven Garner.

 

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig