Als twaalfjarige vraag je je het dikwijls af: hoe zal ik er later uitzien? En zal ik altijd van Star Wars houden? Jeremiah McDonald is een van de weinigen die met die vragen of ideeën ook iets deed. Hij besloot als twaalfjarige een video op te nemen vol vragen aan zijn 'toekomstige zelf'. Jeremiah is intussen 32 en besluit de vragen te beantwoorden in een compilatievideo van zijn oude en nieuwe zelf. Het levert een hilarische video op vol leuke vragen, antwoorden én verrassingen.

 De video begint met de boodschap 'Twintig jaar geleden nam ik een video op voor mezelf'. Vervolgens zien we de twaalf jaar oude Jeremiah McDonald zeggen: 'Ik denk dat ik graag eens met mijn toekomstige zelf zou praten'.

Intussen zijn we twintig jaar verder, en monteerde Jeremiah zijn dertigjarige zelf in het oorspronkelijke filmpje. De twee versies raken zo aan de praat en stellen elkaar vragen over het leven: een hilarische video vol leuke vragen, antwoorden én verrassingen. Al krijgt McDonald ook kritiek op Youtube en vragen veel kijkers zich af of hij niet gewoon een andere twaalfjarige gebruikte voor de film.