Echtgenote slachtoffer Karlsruhe bevalt één dag na gijzelingsdrama
Foto: AFP
In Duitsland is de echtgenote van een van de slachtoffers van het gijzelingsdrama in Karlsruhe, bevallen van een dochter. Het meisje zag het levenslicht exact 24 uur nadat haar vader het leven liet bij het drama. Dat schrijft de Duitse krant Bild.

Tijdens een gedwongen ontruiming van een woning in Karlsruhe, gijzelde de bewoner van het gebouw woensdag vier mensen: de nieuwe eigenaar, de gerechtsdeurwaarder, een slotenmaker en een vrouw. De gijzeling eindigde met een compleet drama: de man schoot zijn vier gijzelaars dood. Vervolgens beroofde hij zichzelf van het leven.

Toen Zenep, de hoogzwangere echtgenote van de onfortuinelijke slotenmaker Mustafa G., het nieuws over het overlijden van haar echtgenoot vernam, stortte ze in. Haar baby moest met een spoedkeizersnede ter wereld gebracht worden. De vrouw verblijft nog steeds in het ziekenhuis en wordt overmand door intens verdriet, zo schrijft de Duitse krant Bild. De vrouw is zodanig in de war dat ze haar dochtertje nog niet eens een naam gaf.

Vrijdag wordt een autopsie uitgevoerd op de lichamen van de slachtoffers.