Volledige inboedel Olivier Strelli wordt geveild
Foto: BELGA
De failliete Belgische modeketen Olivier Strelli verkoopt van 30 juni tot 7 juli de laatste kledingstukken en accessoires. Alles wordt verkocht met kortingen van zeventig procent.

De veiling wordt in goede banen geleid door veilinghuis Moyersoen, aangeduid door curator Claire Van De Velde. Het gaat om 15.000 kledingstukken uit de zomercollectie 2012, die worden verkocht met kortingen van zeventig procent. Ook een groot deel accessoires zoals schoenen, handtassen, shawls en uurwerken moeten de deur uit.

De stukken worden verkocht in de winkels van Olivier Strelli in Antwerpen, Gent, Brugge, Knokke, Brussel, Hasselt en Leuven, van 30 juni tot en met 7 juli, telkens van 10.00 tot 16.00 uur. Het kantoormeubilair, de winkelinrichting en diverse collectiestukken van de modeketen worden online geveild via de website van het veilinghuis. Die veiling start op 2 juli om 14.00 uur en eindigt op 19 juli om 14.00 uur. Geïnteresseerden kunnen de stukken komen bekijken op 17 juli, van 10.00 tot 12.00 uur. 

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig