Rob Vanoudenhoven, Karen Damen en Ray Cokes jureren in Belgium's Got Talent
Rob Vanoudenhoven Foto: put
Dit najaar gaat bij VTM 'Belgium's Got Talent' van start, een nieuwe talentenjacht voor het Vlaamse publiek. Het VTM-programma Voor de Show maakte bekend dat Rob Vanoudenhoven zal aantreden als jurylid. Ray Cokes maakte dinsdagochtend al bekend dat hij als eveneens jurylid zal zetelen en ook Karen Damen zal de kandidaten al dan niet streng beoordelen.

Ray Cokes twitterde het nieuws zelf : 'Het is niet mijn natuurlijke habitat maar het wordt ongetwijfeld fun'. Ook Karen Damen kondigde haar deelname via de sociale netwerksite aan, zij vindt het alvast 'Top!'.

Het tv-format van de talentenjacht ‘Belgium's Got Talent’ komt overgewaaid uit Groot-Brittannië waar Susan Boyle als rijzende ster uitkwam. Dit najaar is Vlaanderen aan de beurt. Koen Wauters zal de zoektocht naar divers talent presenteren.

Van 3 tot en met 7 juli verschijnen alle kandidaten die de pre-audities achter de kiezen hebben voor de jury en een live publiek dat zijn voorkeur kan uiten. Het programma zal dit najaar te zien zijn bij VTM.