Maxime De Winne maakt vanaf volgende week HumoRadio
Foto: hrb
Maxime De Winne wordt de stem van HumoRadio. Hij zal de hele zomer lang elke weekdag tussen 20u en 21u aftasten hoe Humo op de radio kan klinken. Hij wordt daarbij geflankeerd door zowel aanstormend als gevestigd creatief talent.

In een persbericht wordt HumoRadio voorgesteld als een 'toegankelijk radioprogramma voor iedereen die er een vrolijke zomer van wil maken. Hoofdingrediënten zijn onweerstaanbare muziek en weergaloze humor.'

Het programma start op maandag 2 juli en loopt tot eind augustus. In totaal gaat het om 45 uitzendingen. Het programma zal te beluisteren zijn via 3 onafhankelijke radiostations (FM Brussel, Radio Scorpio en Antwerpen fm), via de website humoradio.be en via de mobiele webapp van het radiostation.

Voor Maxime De Winne is het de eerste radioervaring. De Winne raakte bekend als belspelinfiltrant in het programma Basta! en kreeg korte tijd later ook een rolletje in de Eén-soap Thuis.

’Fris, energiek en eigenzinnig: wie wil nu niet de stem en de smoel worden van een radioprogramma dat zichzelf zo omschrijft? Ik sta te popelen om eraan te beginnen!’, luidt het in het persbericht.

Koen Galle, de bezieler van de Belgische poot van muzieksite 22Tracks, wordt de producer van het programma. Humo krijgt ook technische ondersteuning van FM Brussel.