Studio Brussel zet zomer in met openluchtfeest 'On the rocks'
Foto: Studio Brussel
Op donderdag 21 juni viert Studio Brussel het begin van de zomer met 'On the rocks', een groot openluchtfeest in het Rivierenhof in Antwerpen. Naast liveoptredens van Sam Sparro, AKS, Sweet Coffee, Buscemi, Merdan Taplak en Arsenal stellen de Studio Brussel-presentatoren en enkele bands er een cocktailboek voor met hun ideale zomerdrankjes.

De zomer van 2012 begint officieel op donderdag 21 juni om 11.09 uur ’s morgens en dat moet volgens Studio Brussel gevierd worden. Daarom begint precies op dat moment in het Openluchttheater Rivierenhof in Antwerpen de uitzending van 'On the rocks'. Studio Brussel
zal er een hele dag uitzenden en nodigt een volledige affiche aan artiesten en een legioen luisteraars uit. Tickets zijn enkel en alleen online te winnen vanaf maandag 11 juni.

Cocktailboek

On the rocks is ook de naam van een gloednieuw cocktailboek van Studio Brussel waarin
een pak presentatoren en een hele reeks Belgische en internationale bands hun favoriete
zomercocktail voorstellen.

Een pak van de muzikale Belgen die meewerkten aan het boek komen ook langs op het evenement in het Rivierenhof. Onder andere Willow, Intergalactic Lovers, Vive La Fête, Zornik, A Brand, Sioen en Tourist zullen er hun drankje voorstellen en hebben beloofd hun instrumenten mee te nemen voor een live sessie.