Bailly moet opkrassen bij Racing Genk
Logan Bailly Foto: Photo News
Racing Genk heeft beslist de optie in het contract van doelman Logan Bailly niet te lichten. De voormalige keeper van de Rode Duivels wordt teruggestuurd naar zijn club Borussia Mönchengladbach. De uitgeleende Poolse doelman Sandomierski keert terug naar Genk.

'KRC Genk had een optie in de overeenkomst met Logan Bailly die het al dan niet kon lichten. De clubleiding heeft beslist niet op de verlenging van het contract in te gaan en wenst Bailly alle succes bij zijn verdere carrière en wil hem specifiek ook bedanken voor de afgelopen periode bij Genk', staat te lezen op de website van Racing Genk.

Bailly kwam afgelopen winter over van Mönchengladbach en maakte zijn rentree in de Belgische competitie tegen KV Mechelen toen doelman Köteles geblesseerd naar de kant moest. Hij verdedigde in totaal 11 keer het Genkse doel, maar werd bij het begin van Play-off 1 geblesseerd aan het hoofd toen hij een trap incasseerde van Club Brugge-aanvaller Refaelov.

De Poolse doelman Sandomierski die door Genk werd uitgeleend keert bij de aanvang van het nieuwe seizoen terug naar Genk. Sandomierski heeft er een goede uitleenbeurt in Polen opzitten en is ook geselecteerd voor het aankomende EK 2012.