Van donderdagavond tot en met zaterdagavond voert het Agentschap Wegen en Verkeer dringende herstellingswerken uit op een aantal locaties op autosnelwegen in de omgeving van Antwerpen. Het wegdek is op verschillende plaatsen beschadigd en zal een nieuwe laag asfalt krijgen.

 Donderdag wordt vanaf 20 uur gewerkt aan het wegdek van de aansluiting A12-Noord met de Antwerpse Ring richting Antwerpen. In de bocht naar de aansluiting zal de rechterrijstrook opnieuw worden aangelegd; de linkerrijstrook blijft beschikbaar. Op de A12 is de uitvoegstrook naar de Antwerpse Ring afgesloten; de twee andere rijstroken bijven open. De werken duren tot vrijdagochtend 6 uur.

Vrijdag wordt tussen 21 uur en 5 uur zaterdagochtend gewerkt op de E313 in Wommelgem. Er zal maar één rijstrook beschikbaar zijn voor het verkeer. De op- en afrit van Wommelgem blijven open.

Zaterdag zal de oprit Leugenberg naar de A12 richting Antwerpen tussen 6 uur en 20 uur afgesloten zijn. Het verkeer wordt omgeleid via de A12 en de R2, de afrit Noorderlaan.
Daarnaast zal worden gewerkt aan het wegdek van de E34 vanaf Ranst tot voorbij Oelegem, richting Nederland. Daar moet het verkeer over één rijstrook en de afrit Oelegem is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via het op- en afrittencomplex Zoersel en de afrit Oelegem richting Antwerpen.

Ten slotte zal zaterdag vanaf middernacht tot 12 uur gewerkt worden aan de oprit Zoersel van de E34 richting Nederland. De oprit blijft open voor het verkeer.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig