Justin Timberlake brengt interieurcollectie op de markt
Estee Stanley en Justin Timberlake Foto: Elle Decor
Justin Timberlake moet zijn tijd besteden tussen zijn zang- en acteercarrière, maar heeft er nu nog een nieuwe job bij. De zanger heeft namelijk een interieurcollectie ontworpen voor het gloednieuwe Amerikaanse label HomeMint

HomeMint belooft een collectie interieurspullen, ontworpen door de zanger en zijn persoonlijke interieurontwerpster Estee Stanley. Daarnaast koos Timberlake ook een aantal kunststukken uit. Stuk voor stuk spullen die ze ook zelf wel zouden willen. 'Dat is de standaard waar we ons aanhouden. Als wij het niet zelf in ons huis zouden willen, dan kan ik ook niet aan andere mensen vragen of zij dat wel doen', benadrukt Timberlake in een interview met Elle Decor.

Het designerduo liet zich naar eigen zeggen inspireren door de Belgische ontwerper Axel Vervoordt en de Fransman Christian Liaigre, maar hielden bij het ontwerpen ook rekening met het prijskaartje: de collectie moest betaalbaar blijven. 'Je hoeft niet al je geld uit te geven om je huis er fantastische te laten uitzien', klinkt het.

De collectie zal exclusief online verkocht worden in mei via de website HomeMint, dat onderdeel is van het bedrijfje BeachMint met websites gericht op verschillende genres. Zo is er bijvoorbeeld ook JewelMint, waarvoor actrice Kate Bosworth juwelen ontwerpt, en StyleMint, met T-shirts ontworpen door Mary-Kate en Ashley Olsen.