Wordt Pippa vervolgd voor incident met (speelgoed)pistool?
Foto: pn
In Engeland hebben foto's van Pippa Middleton tijdens een uitstapje in Parijs voor heel wat ophef gezorgd. De Engelse schone is lachend te zien in een Audi Cabriolet, terwijl de chauffeur van het voertuig een pistool bovenhaalt en vervolgens op een paparazzo richt.

 De 27-jarige Pippa was met drie mannen onderweg naar het Franse treinstation Gare du Nord, waar ze de Eurostar zouden nemen om terug naar Engeland te reizen. Plots haalde de chauffeur van de Audi een pistool tevoorschijn, hield het omhoog en richtte het op een fotograaf, schrijft de Britse sensatiekrant The Sun. De fotograaf slaagde er wel in om het incident op beeld vast te leggen. 

De Parijse politie zal het incident onderzoeken. Als blijkt dat een echt pistool gebruikt werd, kan de chauffeur van de Audi veroordeeld worden tot een gevangenisstraf van zeven jaar. Zelfs als de man een speelgoedpistool gebruikte om de fotograaf af te schrikken, kan hij twee jaar cel krijgen.

Maar er is eveneens slecht nieuws voor Pippa Middleton zelf. 'Al wie betrokken was bij het gebruikt van dit (nep)pistool zal worden gearresteerd en ondervraagd', aldus een bron aan The Sun. Het is dus mogelijk dat Pippa wordt vervolgd voor het incident. 

Het is nog niet bekend of de Franse fotograaf, op wie het pistool gericht werd, aangifte gaat doen.

Bekijk de bewuste foto hier.