Twee onbekende mannen in een auto met Belgische nummerplaat hebben zaterdagnamiddag in het Nederlands-Limburgse Nuth een 35-jarige Nederlander ernstig mishandeld. De politie Limburg-Zuid maakte het geval over ernstige verkeersagressie zondag bekend. De politie zoekt nog getuigen van de feiten.

 De verkeersagressie tegen het slachtoffer uit Nuth gebeurde rond 15 uur op de Eynattenweg in Nuth. De Nederlander reed ter hoogte van de woonboulevard over de autoweg N281, toen de Belgische Audi met een zeer hoge snelheid langs achteren naderde. De man uit Nuth moest afremmen en dat manoeuvre ergerde de Belg blijkbaar, want die bleef de Nederlander achtervolgen. Toen de twee wagens aan verkeerslichten moesten stoppen, stapten de twee onbekenden uit. Ze liepen naar het Nederlands voertuig, openden het portier en gaven de man rake klappen.

Hij werd meermaals in het gezicht geslagen. De twee daders stapten vervolgens terug in hun wagen, maakten rechtsomkeer en reden met hoge snelheid terug de N281 op. Het slachtoffer uit Nuth had voor zijn verwondingen verzorging nodig.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in