Zone Stad trekt (opnieuw) naar Nederland
Foto: Zone Stad,
Sinds de première in 2003 is Zone Stad uitgegroeid tot een stoere politiereeks en een vaste waarde in de fictiewaaier van vtm. Momenteel worden de afleveringen uit het 7de seizoen uitgezonden. Binnenkort zullen ook Nederlandse kijkers de ambitieuze acties en pakkende cases van Zone Stad kunnen volgen.

De omroep TROS heeft het 5de seizoen van Zone Stad aangekocht. Eerder konden onze Noorderburen bij de TROS ook al de eerste 3 seizoenen van de politiereeks zien. Guy Goedgezelschap, algemeen directeur van productiehuis Studio-A: 'Dat het 5de seizoen van Zone Stad in Nederland wordt uitgezonden, is een erkenning voor het ganse team. We zijn als verheugd onze Noorderburen van de nodige actie, drama en spanning te kunnen voorzien.'

In het 5de seizoen zullen Lien Van de Kelder, Guy Van Sande, Katrien Vandendries, George Arrendell, Peter Van Asbroeck, Werner De Smedt, Tine Van den Brande, An Vanderstighelen, Warre Borgmans en Lut Tomsin de kijker verbazen met hun politiewerk. Geert Van Rampelberg verzorgt een belangrijke bijrol als undercoveragent en is tevens de love interest van Lien Van de Kelder.