De populaire soap 'Thuis' krijgt er binnenkort een nieuw gezicht bij. Vanaf 3 april vertolkt Bob De Moor de rol van David Magiels, de vader van Mayra.

Mayra (Muriel Bats, red.) is in de wolken met het bezoek. Haar vader woont namelijk al enkele jaren in Kaapverdië, het vaderland van zijn overleden echtgenote Isaura, de moeder van Mayra. Maar elk jaar keert hij terug naar België om zijn dochters te bezoeken.

Mayra wil David graag voorstellen aan haar vriendin Ann (Monika Van Lierde, red.), maar het
aanbod om in het doktershuis te komen logeren, slaat hij vriendelijk af. David heeft namelijk een panische angst voor dokters en ziekenhuizen. Hij verkiest een kamer in Zus & Zo, waar hij al snel een graag geziene gast wordt.

De Gentse acteur en regisseur Bob De Moor begon zijn theatercarrière in 1969 bij verschillende kamertheaters zoals Arca, Malpertuis, De Tijd en De Korre. Van 1994 tot 2000 was hij artistiek leider van De Korre en van 2001 tot 2009 stond hij aan het hoofd van Theater Malpertuis.

Tussendoor dook hij ook op in televisiereeksen zoals 'De bossen van Vlaanderen', 'De
paradijsvogels' en vertolkte hij gastrollen in onder meer 'Heterdaad', 'Flikken', 'Buiten de zone', 'Katarakt', 'Witse' en 'Het goddelijke monster'. De Moor is ook de bezieler van het
Vernieuwd Gents Volkstoneel.