Waarom wordt Iris uit 'The Voice' genegeerd?
Foto: pn
'The Voice' sleepte zaterdagavond de prijs voor Beste Entertainmentprogramma in de wacht, wat prompt gevierd werd met een optreden van de finalisten. Alleen was er van finaliste Iris geen spoor te bekennen.

Winnaar Glenn mocht door zijn stemproblemen nog steeds niet zingen tijdens 'De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren' zaterdagavond, maar om hem toch wat in de bloemetjes te zetten, brachten de andere finalisten hun versie van zijn auditienummer I shot te sheriff. Iedereen verwachtte dan ook om na de intro van Bert en Silke Iris te zien verschijnen, maar die verwachting werd niet ingelost.

'Ik heb geen idee waarom Iris er niet was. Ik keek er alvast naar uit om haar terug te zien, want dat is al van de finale geleden', vertelde Bert na afloop van de show. Het lijkt wel alsof het de poulain van Alex Callier, die het toch tot finaliste schopte in de zangwedstrijd, niet voor de wind gaat. Vorige week raakte immers ook al bekend dat Iris geen deel zou uitmaken van 'The Voice on Tour', waar nochtans wel afvallers Axelle en Stephanie zullen optreden.