Deme is aantrekkelijkste werkgever van 2012
Foto: Jobat.be
Voor de twaalfde keer op rij intussen verzamelde Randstad, in samenwerking met ICMA International, de mening van 14.000 mensen (studenten, werknemers, werkzoekende, huisvrouwen …) tussen 18 en 65 jaar over de aantrekkelijkheid van de Belgische bedrijven als werkgever.

En de winnaar is ... het baggerbedrijf Deme geworden! ‘En dat met een historische score van 57,1 procent’, aldus Jan Denys (Randstad). ‘Dat betekent dat 57,1 procent van al wie Deme kent er ook zou willen werken. Geen bedrijf deed ooit beter.’

Een financieel gezond bedrijf met een sterk management en goede loonvoorwaarden dat ook werkzekerheid en interessante jobs te bieden heeft. Dat is het beeld dat volgens de resultaten van de Randstad Award leeft bij de publieke opinie van Deme.

Tijdens de twee vorige edities van de Randstad Award belandde Deme telkens op de tweede plaats. Die is dit jaar voor farmabedrijf GSK, een ex-winnaar van de award. Op de derde plaats vinden we de winnaar van vorig jaar terug, het Luikse Techspare Aero.

Een opvallende binnenkomer in de top-10 is Brussels Airlines. ‘De luchtvaart doet het goed als werkgever’, meent Denys.

>

>

>