Wat gebeurt er in de laatste week van De Laatste Show?
Foto: vrt
De (voorlopig) laatste week van De Laatste Show (DLS) zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Presentator Michiel Devlieger nodigt oude gezichten uit en er komen ook een aantal opmerkelijke gasten op bezoek. De samenstelling van de Laatste Show-weekband zal elke dag stevig door elkaar geschud worden.

Wat de gasten betreft is het vooral uitkijken naar Cesar Millan, beter bekend als de hondenfluisteraar. Ook de Kreuners komen langs. Zij komen herinneringen ophalen naar aanleiding van 'De dikke Van Eyken', een boek geschreven door Kreuners-gitarist Jan Van Eyken.

Ook de vaste rubrieken hebben hun plaats tijdens de laatste week van DLS. Zo zal Adriaan Van den Hoof weer een aantal uitvindingen van MacGyver uittesten. Frankrijkkenner Bart van de Loo komt langs en natuurlijk geeft Jan Mulder weer zijn ongezouten mening over de actualiteit. Sven De Leijer bespreekt ten slotte nog een keer de opmerkelijkste gebeurtenissen in de media.

Ex-presentatoren

De grootste verrassing is echter ongetwijfeld de komst van alle ex-presentatoren van DLS. Bruno Wyndaele, Frieda Van Wijck en Mark Uytterhoeven nemen telkens ook iemand mee die in het verleden een rubriek verzorgde in De Laatste Show.

Ten slotte komen Belgische kleppers als ’t Hof van Commerce, Kommil Foo, Will
Tura de muziek verzorgen in de laatste week van DLS. De Laatste Show-weekband wordt vervangen door een mix van muzikanten, die elke dag wisselt. Zo zullen Jef Neve, Isolde Lasoen, Steven De bruyn, Flip Kowlier, Roland en ‘t Schoon Vertier hun duit in het zakje doen.