Orale-seks-marathon van Hot Marijke verboden
Foto: *
Mannen die reikhalzend uitkeken naar de orale seksmarathon van Hot Marijke zijn eraan voor de moeite. Het initiatief, dat had moeten plaatsvinden tijdens de erotische beurs Erolife in Antwerpen, is verboden door de politie. 'De marathon zet aan tot ontucht', klinkt het in het proces-verbaal van verhoor.

Hot Marijke riep eerder alle geïnteresseerden op om op 10 of 11 maart naar de Waagnatie in Antwerpen te komen. Daar zou ze twee keer drie uur lang beurten weggeven. 'Een try-out om te zien of er voldoende belangstelling is voor een wereldrecordpoging in de nabije toekomst', liet ze daarbij weten.

Maar de marathon is nu verboden door de politie. De organisatie had op voorhand een hoop richtlijnen gekregen om na te leven, waaronder 'deelname van het publiek aan seksuele handelingen is niet toegelaten'. In het proces-verbaal van verhoor staat nu te lezen dat de marathon niet valt onder de gemaakte afspraken, en 'zou aanzetten tot ontucht en de exploitatie van ontucht'. Hot Marijke zelf gaf op Twitter alvast te kennen 'woest' te zijn omwille van de beslissing.

Voor de quizzers: het huidige wereldrecord staat op naam van de Duitse Lea. Zij bevredigde 254 mannen in twaalf uur. Dat is ongeveer één om de drie minuten.

Het volledige proces-verbaal vindt u hier.

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in