Dieetgoeroe's die victorie kraaiden en dachten dat roze, zoete en suikerrijke cupcakes hun hoogtepunt wel voorbij waren, juichten te vroeg. In de Verenigde Staten worden binnenkort de eerste cupcake-automaten gelanceerd. Of: zeven dagen op zeven verse cupcakes binnen handbereik.

De Amerikaanse Candace Nelson runt de succesvolle cupcakebakkerij 'Sprinkles Cupcakes' met verschillende filialen in de Verenigde Staten en gaat een stapje verder dan haar concurrenten. Om de hongerige zoetekauwen 7 dagen op 7 continu tot hun dienst te kunnen zijn, bedacht ze de Automatische Cupcake Machine (ACM). De Nederlanders halen kroketten uit de muur, de Amerikanen hebben het duidelijk meer voor zoet.

Het suikerrijke automaat werd in Los Angeles uitgegest en wordt komende zomer op drie verschillende plaatsen in New York gelanceerd. De cupcakes worden dagelijks vers aangevuld in verschillende smaken, tot groot genoegen van heel wat passanten. Onze diëtiste hoopt alvast vurig met ons mee dat de roze machine België deze zomer nog niét bereikt.