Paparazzi pestten Jennifer Aniston weg uit New York
Foto: photonews
Jennifer Aniston beweert dat ze nooit eerder in haar leven zo gelukkig was als nu. Dat gevoel schrijft ze toe aan de liefde van haar leven, Justin Theroux, en haar recente verhuis naar het zonnige Los Angeles.

Aanvankelijk wilde de 43-jarige actrice bij haar partner Justin Theroux in New York gaan wonen, maar dat plan werd inmiddels opgeborgen. ‘We hebben het geprobeerd in The Big Apple, maar ik voelde me als een vis in een bokaal’, zo beschreef Aniston het leven in de metropool tijdens een interview in het Australische radioprogramma ‘The Kyle and Jackie O Show’.

De voormalige ‘Friends’-actrice beweert dat het leven er onaangenaam was geworden door de voortdurende aanwezigheid van sensatiebeluste fotografen. ‘Het voelde niet meer zo vertrouwd aan als het New York waarin ik opgroeide en dat ik kende’, aldus de actrice.

Het koppel heeft dan maar besloten om naar Los Angeles te verhuizen. Dat maakt de voormalige ‘Friends’-actrice gelukkiger en relaxter. Aniston vertelde nog dat ze haar huidige leventje tien op tien geeft.