Chloë Moretz is het 'gezicht van de toekomst' volgens Max Mara
Foto: Max Mara
De vijftienjarige actrice Chloë Moretz is volgens het Italiaanse kledinglabel Max Mara dé actrice om de komende jaren in de gaten te houden. Terwijl de eer vorig jaar nog actrice Katie Holmes te beurt viel, ontvangt Chloë op 12 juni van dit jaar de Max Mara 'Face of the Future' Award.

Het Italiaanse kledinglabel reikt jaarlijks op het evenement 'Woman In Film' in Los Angeles, waar creatieve en innovatieve vrouwen uit de filmindustrie beloond worden, een Max Mara 'Face of the Future' Award uit aan een beloftevolle en stijlvolle actrice. In het verleden beloonde het kledinglabel eerder al Emily Blunt, Katie Holmes en Elisabeth Banks met de prijs.

De Amerikaanse Chloë Moretz begon haar carrière in televisieservies zoals 'Desperate Housewives' en 'My name is Earl', maar brak in 2010 door met haar rol in de actieprent 'Kick-Ass'. Momenteel is Moretz te zien in de film 'Hugo' van Martin Scorsese, die zondag nog vijf Oscars in de wacht sleepte.

Dat de jonge actrice ook een boon voor mode heeft, bewezen haar outfits van modehuizen als Chanel, Pucci, Dolce & Gabbana en Stella McCartney op de rode lopers al in het verleden. 

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in