VIDEO. Jeugdkoor Scala in The Simpsons
Foto: rr
Scala’s versie van de Radiohead-song Creep dook onlangs tweemaal op in de wereldberoemde animatiereeks The Simpsons.

De interesse voor Scala in de VS nam enorm toe sinds het meisjeskoor al opdook in de trailer voor de Facebook-film 'The Social Network' met een cover van het nummer 'Creep' van de Radiohead.

 Muziek van het koor werd recent ook gebruikt in de trailers van "Downton Abbey" (ITV), "Desperate Housewives" en in Amerikaanse series als "Sons of Anarchy". Het koor was recent ook te zien in internationale tv-programma’s zoals "The Royal Variety Show" (ITV), "Sports Personality of the Year" (BBC), "Dancing on Ice" (ITV), "Sanremo Festival" (RAI) en de "Late Late Show" (Ierland).

In april en mei toert Scala met een gloednieuwe show in een aantal Vlaamse culturele centra. Na een lange reeks optredens in onder meer de VS, Duitsland, Engeland en Spanje heeft Scala een heleboel nummers klaar. Bovendien zal de "look" anders zijn. Zo werd de bewegingsexpressie tijdens de show vernieuwd en werd ook de belichting, de videoshow en het decor in een nieuw kleedje gestoken. Scala wil Vlaanderen als eerste laten proeven van de nieuwe show.

This text will be replaced
This text will be replaced

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in