De Kreuners geven bisnummer in het Sportpaleis
Foto: BELGA
Op één dag is het concert van De Kreuners op vrijdag 7 december in het Sportpaleis uitverkocht. Daarom komt er zaterdag 15 december een tweede concert. Maar om de fans van het eerste uur de garantie te geven dat zij het allerlaatste optreden bijwonen, worden de bestelde tickets voor 7 december geboekt op 15 december.

Begin deze week kondigden De Kreuners aan dat ze er na 34 jaar mee stoppen. Wie hen nog aan het werk wil zien, kan dit op TW Classic op 23 juni in Werchter en op 7 december in het Sportpaleis in Antwerpen.

Voor dat concert 'De Laatste Kreun' gingen de bijna 18.000 tickets op één dag de deur uit. Daaarom komt er nu een tweede concert op zaterdag 15 december.

Maar De Kreuners willen dat de fans die tickets kochten voor vrijdag 7 december om het allerlaatste optreden mee te maken ook daadwerkelijk het allerlaatste optreden kunnen beleven.

Daarom worden alle tickets die besteld zijn voor vrijdag 7 december automatisch overgezet naar zaterdag 15 december.

De nieuwe reservingen zijn dus voor vrijdag 7 december, het concert van zaterdag 15 december is uitverkocht.

De allerlaatste akkoorden van De Kreuners weerklinken in het Sportpaleis op zaterdag 15 december om 23.30 uur.

De Kreuners, De Laatste Kreun, Sportpaleis vrijdag 7 december om 20.30 uur. Tickets 25, 30, 35 en 45 euro. Te bestellen via www.sportpaleis.be, www.teleticketservice.com of 070-345.345

 

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig