Tevez wil terug naar Manchester City
Foto: AP
De Argentijn Carlos Tevez keert terug naar Manchester City met de bedoeling om opnieuw te voetballen. Dat verklaarde een van zijn adviseurs. De Italiaanse coach Roberto Mancini overweegt om Tevez opnieuw te laten spelen.

'Carlos keert terug naar Manchester. Hij wil opnieuw voetballen en doen wat hij het beste kan: de ploeg helpen en scoren', aldus adviseur Paul McCarthy.
Tevez werd uit de ploeg gezet nadat hij in september weigerde in te vallen tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. Vervolgens trok hij zonder toestemming van zijn club richting Argentinië.

Troef voor City

'Hij wil Manchester City helpen om de titel te veroveren. Ik denk dat Mancini de deur op een kier heeft staan voor hem', zegt McCarthy. 'Als hij weer fit is, zal hij een troef zijn voor City.'
Roberto Mancini sluit niet uit dat Tevez opnieuw zal spelen. 'Carlos weet in welke situatie hij zich bevindt. Als hij terugkeert, zullen we praten, dat is geen probleem voor mij. Hij kan ons nog helpen gedurende de drie komende maanden', aldus Mancini.