Blake Lively krijgt volledige lentecollectie Louboutin cadeau
Louboutin draagt Lively in zijn armen, na een feestje ter ere van zijn 20-jarige carrière Foto: Photo News
Alsof haar weelderige lokken en ellenlange benen nog niet genoeg jaloezie opwekken, heeft de Amerikaanse actrice Blake Lively nu ook nog eens een cadeau gekregen waarvan wij enkel kunnen dromen. Schoenenontwerper Christian Louboutin gaf zijn muze immers zijn volledige nieuwe collectie cadeau.

De actrice - die Serena vertolkt in Gossip Girl - staat bekend om haar liefde voor de schoenen met de rode zolen. Ze leerde de ontwerper kennen toen ze zijn boetiek bezocht in Parijs. Louboutin was zo gecharmeerd door Lively dat hij de schoenen die ze gekozen had prompt haar naam gaf en haar tot zijn muze bombardeerde.

Lively wordt sindsdien zo goed als bij elk event gespot met een paar Louboutins en zal ook in de toekomst geen moeite hebben om schoenen te vinden die passen bij haar gekozen outfit. Vorige week vertelde ze aan het Amerikaanse People Magazine dat de volledige lentecollectie van het schoenenlabel bij haar thuis werd bezorgd, een cadeautje van de ontwerper. 'De schoenen zijn geweldig. Ik heb met ze allemaal eens rondgelopen in mijn appartement', aldus Lively.