Gwyneth Paltrow: ‘Laat je gaan met olie en veertjes’
Foto: photo news
Als het van Gwyneth Paltrow afhangt, dan is Valentijn de perfecte gelegenheid om elkaar te verwennen met olie en veertjes. Bovendien raadt ze iedereen aan om zich een sekshandboek aan te schaffen.

De 39-jarige actrice heeft op haar website een compleet valentijnsplan opgesteld voor geliefden. Zo stelt ze voor om elkaar lieve briefjes te geven tijdens het ontbijt. Ook een zelfgemaakte slinger met papieren hartjes ophangen vindt ze heel sfeervol.

Verder tipt ze om liedjes op elkaars MP3-speler te plaatsen, kwestie van de hele dag een verliefd gevoel te hebben. Paltrow heeft ook bijzonder advies voor mannen. Zo zouden ze rond drie uur in de namiddag een boeketje bloemen moeten laten bezorgen bij hun vrouw. Volgens Paltrow moet er na de drukke werkdag moet een heuse valentijnsfinale plaatsvinden.

“Eet kip met advocado’s en speel daarna spelletjes uit een sekshandboek. ‘Nights of Grrreat Sex' van Laura Corn is een heel leuk exemplaar omdat het enveloppen bevat met zinderende opdrachten”, schrijft de actrice. “Laat je volledig gaan met olie en veertjes”, voegt ze er nog aan toe.