Natalia, momenteel te zien als coach in 'The Voice', ergert zich blauw aan de mentaliteit van tienerjongens en -meisjes. 'Ze denken alleen nog in oppervlakkigheden en zijn hun zicht op de realiteit kwijt', vertelt de zangeres.

Ze heeft het vooral moeilijk met de manier waarop tienerjongens tegen meisjes aankijken: "Grieten met de perfecte borsten en een perfect kontje, voor minder gaan ze niet. Als het niet zo is, is het niet goed genoeg. Ze krijgen zoveel perfectie voorgeschoteld, maar hoeveel vrouwen beantwoorden er aan zo'n ideaalbeeld?", vertelt ze in De Morgen.

Ook tienermeisjes worden door de zangeres niet gespaard. Ze zouden vergeten dat het draait om wat je te zeggen hebt en om wie je écht bent en niet om "een strakke kont waar je een paar jaar lang plezier aan hebt".

De zangeres hecht nochtans zelf ook heel wat belang aan haar uiterlijk en kledij, getuigen daarvan haar diep uitgesneden decolletés en korte rokjes. Op Suikerrock vorig jaar was haar slipje zelfs een paar keer te zien onder haar wel héél korte jurkje.