Bobby Brown stort in op podium
Foto: photonews
Nadat hij het nieuws over de dood van zijn ex-vrouw Whitney Houston gehoord had, barstte Bobby Brown in tranen uit op het podium. 'Ik hou van je, Whitney', schreeuwde de zanger. Intussen verwijten fans van Whitney Houston hem het overlijden van de popzangeres.

Enkele uren nadat hij hat trieste nieuws hoorde, moest Brown een optreden geven in Mississipi. De r&b-zanger klom zichtbaar aangedaan het podium op en sprak het publiek toe: 'Ten eerste wil ik vertellen dat ik van jullie allemaal hou. Ten tweede wil ik vertellen dat ik van Whitney hou', riep de zanger in tranen. Tijdens een pauze in de show werd het nummer 'You give good love' van Houston gedraaid.

Bobby Brown en Whitney Houston hadden veertien jaar een turbulent huwelijk, dat in de media op de voet gevolgd werd. Na een incident in 2003 werd Brown gearresteerd voor huiselijk geweld. Whitney verklaarde ooit in de talkshow van Oprah Winfrey dat Bobby Brown 'als een drug' was voor haar. 'Wat we ook deden, we deden het samen', vertelde ze.

Intussen verwijten fans van Whitney Houston Bobby Brown het overlijden van de popzangeres, aldus foxnews.com 

 

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in