Willem, Tanguy, Sarah en Axelle overleven tweede liveshow The Voice  niet
Willem Foto: The Voice
Willem, Tanguy, Sarah, en Axelle moeten The Voice verlaten. Maar wat het meest blijft hangen, is de genante verspreking van presentatrice An Lemmens. Die stuurde afvaller Willem al onterecht door naar de volgende ronde, terwijl hij even later te horen kreeg dat The Voice voor hem erop zit. 'Mooie schijnbeweging An, bedankt', knipoogde die nog.

De teams van Alex en Natalia namen het vrijdagavond tegen elkaar op in de tweede liveshow van The Voice van Vlaanderen. Die werd een wat slappe bedoening. 'Ik vond het goed.' Hoe vaak hebben we dat niet moeten horen.

Pas toen Tanguy optrad, kwam er wat leven in het programma. Niet omdat Tanguy het zo goed deed, integendeel. Coach Alex  had weinig goed over voor zijn eigen poulain. 'Ik ben kei-pissed', aldus Alex. 'Jij was dé belofte en nu ben ik echt teleurgesteld.' Gevolg Tanguy mocht naar huis gaan. Even later verloor Alex ook Willem uit zijn team. Al leek het er even op dat de jongeman toch doormocht naar de volgende ronde toen An Lemmens hem onterecht vrijsprak.

Team Natalia

Bij Natalia zit The Voice erop voor Sarah. Coach Natalia was niet erg enthousiast over haar versie van I want you back van The Jackson Five. Natalia offerde even later ook Axelle op ten voordele van Yass. Want, zo oordeelde ze, Yass heeft meer kans op 'een parcours' dan Axelle.